Broedplaats: Samen maken we Amersfoort!

21 februari
18:00 - 21:00

De Broedplaats is een bijeenkomst waarin inwoners, gemeenteraadsleden, wethouders, ambtenaren, adviseurs en alle andere mensen die Amersfoort verder willen helpen elkaar ontmoeten en samen kunnen broeden op ideeën voor Amersfoort!

Bij de Broedplaats kan iedereen een pitch doen of een presentatie geven van max. 3 minuten. Vervolgens kiezen de aanwezigen met welke spreker zij mee willen denken om het initiatief of idee verder te helpen.

Vanaf 18:00 is er een gezamenlijke maaltijd voor wie daar gebruik van wil maken. Vanaf 19:00 beginnen we met de presentaties. De avond duurt tot ongeveer 21:00, soms wat langer.

De Broedplaats is altijd op wisselende locaties in Amersfoort. Bewoners033 laat daarmee ook zien wat er allemaal gebeurt in onze gemeente. Zo krijgen initiatieven de kans zich te presenteren bij een diverse groep van Amersfoorters. Ook zo maken we samen Amersfoort.

Op 21 februari wordt de Broedplaats gehouden bij de Verkeerstuin in het Soesterkwartier, Soesterweg 312, op het terrein van de NS Wagenwerkplaats (maar zie hieronder*).

De overige data van de Broedplaatsen in 2019 zijn als volgt. De locaties zijn nog niet vastgesteld: misschien bij jouw initiatief op locatie? Laat het ons weten: broedplaats@nieuw.bewoners033.nl.

  • donderdag 23 mei 2019
  • donderdag 10 of 17 september 2019
  • donderdag 21 november 2019

 

* De Verkeerstuin is gevestigd op het NS-terrein ‘Wagenwerkplaats’. Dit terrein en het huisnummer van de Verkeerstuin wordt door veel navigatiesystemen niet herkend. Gebruik daarom het adres: Soesterweg 242, voor uw navigatiesysteem. Komend vanaf de Soesterweg gaat u bij nr. 242 rechtsaf de Wagenwerkplaats op. Komend vanaf Station (Noordzijde) rijdt u rechtdoor de Wagenwerkplaats op. De Verkeerstuin ligt naast het Centraal Ketelhuis (G op het schema hieronder). Als u naar de parkeerplaats bij het Centraal Ketelhuis (G) rijdt, komt u bij de Verkeerstuin.

 

 

 

Locatie
Verkeerstuin Amersfoort

Categorieën

Kaart wordt geladen...
Delen